Vi tog säkert flera hundra bilder den dagen... det var vår i luften och alla hundarna for runt som tokiga. Egentligen skulle vi ta de sista bilderna till Welshklubbens stambok (det gjorde vi också) men naturligtvis blev det mest valpar på alla bilder.

Här är de bästa - till er alla från oss alla!

 

Först blir det inspektion på bordet. Madicken är lite mindre än Lisabet och har mer rött i ansiktet - men storasyster med en timmes marginal i livet. Medhjälpare är Laila, Nemo och Syster Yster.

 

 

 

Sen skulle alla leka med alla - vem som låg underst var inte så noga och mormor Wendy passade på att ta sina barnbarn lite i upptuktelse med, när tillfälle så påpassligt gavs... Med på bilderna är Wendy, Lyxa, Tooticki, Syster Yster och så Nemo. Och de små - Madicken och Lisabet. Ofta underst eller vid sidan om.

 

 

Kuperad terräng är bra för små valpben. Hjälper till att utveckla alla sinnen, muskler, balans - och så är det roligt! I vår slänt har alla valpar lekt med samma förtjusning och här har de fått sällskap av Jack. Barn och hundar passar bra ihop - om de vet var de har varandra och vet varandras gränser. Valparna Madicken, Lisabet och deras mamma Lyxa.

 

 

 

Minstingen av de stora växer till sig: Här är Nemo - nu nästan åtta månader. I dragkamp om en trasa, i slagsmål om en nästan tom matskål (Syster Ysters), bärande på vad han för ögonblicket hittat eller bara stående och kollar läget.