Öppet Hus - eller snarare Öppen Trädgård
 
för inne i huset ryms vi inte...
 
Lördagen 9 maj välkomnar vi alla gamla och nya valpköpare till en enkel träff hemma hos oss. Jag bjuder på fika och senare på eftermiddagen tänder vi grillen om vädret tillåter. Ta själva med er det ni vill grilla.
 
 
Programmet är enkelt:
 
Vi träffas, fikar, pratar, utbyter erfarenheter med varandra och har trevligt i största allmänhet. En del bilder hoppas jag kunna ta också - mest på hundarna såklart. Jag vill gärna träffa er och hundarna, nu har många av dem fått några år på nacken och det är roligt att se och veta hur det gått för er alla. Kanske några fler av er rentav börjar fundera på en till? Jag är inte världens bästa på att vara social och mingla men om vi hjälps åt blir det säkert trevligt.
 
 Jag vet inte så mycket om programmet ännu men vi kommer troligen att ha en kull sjuveckorsvalpar hemma och en högdräktig tik. Lite hjälp med pälsvård och tips på aktivering och böcker kan jag lova i alla fall.
 
Från kl 13 är ni välkomna och självfallet era hundar också. Vi har satt nytt viltstängsel runt nästan hela tomten och byggt på resten av det gamla, det är inte helt rymningssäkert men betydligt bättre än innan.
 
Parkerar gör ni på gärdet precis utanför tomten, där är (oftast) hårt och plant och går bra att köra på. Skulle någon befinna sig på genomresa någonstans och ha husvagn går det bra att ställa även den där såklart.
 
Jag har några av de senaste rasböckerna att sälja om någon är intresserad.
 
Bilden nedan är från Öppet Hus 2010 (jag tror aldrig jag fick samlat ihop bilder från förra året eftersom vi drabbades av sjukdom i familjen i anslutning till det) och jag hoppas vi får lika trevligt i år.
 
 
 
 
Varmt välkomna!
 
Är tveksamma inför vädret så kontakta mig gärna innan. Det har hänt att vi fått ställa in av väderskäl eftersom vi är beroende av att kunna vara ute.
 
Maila gärna om ni kommer - men ni är välkomna oavsett vilket.